Bemutatkozás

A piacon próbáljuk ügyfeleink igényeit maximálisan kielégíteni és ehhez teljes körű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a megvalósításig.

A piacon próbáljuk ügyfeleink igényeit maximálisan kielégíteni és ehhez teljes körű szolgáltatást nyújtunk a tervezéstől a megvalósításig.

A Vill-fény Kft. 1994 őszén alakult meg. Megalakulásunkkor főként különféle reklámhordozók szerelésére és karbantartására, valamint dekorációk és molinók készítésére szakosodtunk. Az évek során több innovatív változás is bekövetkezett a cég életében. A gépparkunk folyamatosan bővült és bővül az évek során. Több éves tapasztalatunk és a sok innováció lehetővé teszi, hogy teljesen komplex szolgáltatást nyújtsunk a már meglévő Partnereink, és új Ügyfeleink számára a tervezéstől kezdve, a gyártáson át, a kivitelezésig.

Célunk a Megrendelőink igényinek maximális kielégítése, mind minőségi, mind időbeli és mind anyagi téren. Megrendelőink között fellelhetők kisebb cégek, multinacionális vállalatok, és egyre többet vagyunk jelen külföldön is. A legkorszerűbb technikai hátteret biztosítjuk Megrendelőink számára. Gépeink segítségével meg tudjuk valósítani molinók hegesztését, plotteres fóliavágást, plasztikus habbetűk vágását, valamint a legmodernebb CNC gép használatával marást és gravírozást is.

2009 óta foglalkozunk autó- és épületfóliázással, mely azt jelenti, hogy most már az autók és épületek üvegfelületeit fel tudjuk szerelni hővédő, UV védő és biztonsági fóliával is. Autó fóliázás terén már nem csak autók külső grafikázását vállaljuk, hanem az autó külső karosszériáinak átfóliázását is meg tudjuk valósítani. Munkáink közt tudhatjuk ma már nagy cégek autóparkjának rendszeres dekorálását, grafikáinak javítását.

Karosszériavédelemtől kezdve, a beltér egyedivé varázsolásáig sok mindenhol használható a fóliával való bevonás technológiája. Mára rutinszerűvé vált taxisárgítást akár 1 nap alatt elvégzünk.

Munkáinkban a minőséget céloztuk meg nem pedig, a " sokat olcson" menedzsmentet követjük. Ennek köszönhetően értük el azt a szintet hogy garanciális megkeresésünk igen minimálisra tudtuk szorítani. Referenciaképeink közt egytől egyig büszkeségeinkre talál. Fontos számunkra hogy ha valaki megkérdezi hogy ez az autó hol készült bátran mondhassuk hogy a mi műhelyünkből gurult ki.